Szolgáltatás

Szolgáltatásaink rendkívül sokrétűek. Élő közvetítéseink mellett videórögzítés, vágás, videós utómunkák egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.

 

Élő közvetítéseink:

- Alap szintű szolgáltatásunk az 1 kamerás élő közvetítés, melyhez könnyen elhelyezhető, nagylátószögű kamerát használunk, így különleges szemszögből tudjuk bemutatni a rendezvényt. A közvetítés platformja választható, így igényei szerint Facebook-ra, Youtube-ra vagy egyéb platformra is közvetíthetünk. Ajánljuk kisebb helyszínekre, megrendelőbarát áron.

- Többkamerás stream szolgáltatásaink a fixen telepített 2-3 kamerás felállástól indulnak. Ebben az esetben már lehetséges egyedi médiaanyagok (logók, feliratok, live spotok) megjelenítése a közvetítés alatt. A fix kamerák mellett igény szerint lehetséges mozgó kamera, drón kamera alkalmazásai is. Szolgáltatásunk teljesen az Ön igényeihez igazítható, minden esetben igyekszünk a helyszín adottságait a lehető legjobban kihasználni. Többkamerás streamek esetében az anyag minden esetben rögzítésre kerül.

- Különleges helyszínek esetén előfordulhat, hogy az internet hiánya miatt az élő közvetítés nem megoldható. Ezekre az esetekre kínálunk megoldást a csúsztatott (on demand) streamjeinkkel. Ez valójában egy rögzített videó Ön által megadott időpontban történő streamelését jelenti. Csak többkamerás felvételek esetén vehető igénybe.

Videórögzítés:

- Amennyiben nem szeretne élő közvetítést rendezvényéről, videóit később, saját csatornáin keresztül szeretné közzétenni, arra is kínálunk lehetőséget. Rögzített videónál szintén kivitelezhetőek a többkamerás felállásnál már ismertetett lehetőségek. Az elkészült videókat igényei szerint vágjuk, szerkesztjük.

Eszközbérlés:

- Kameráink és egyéb eszközeink bérlésére is van lehetőség, kedvező árakon. Az aktuálisan rendelkezésre álló eszközökről tájékozódjon az alábbi elérhetőségek valamelyikén.


Amennyiben valamely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Lőrinci László
e-mail: info@streamon.hu
tel.: +36 30 180 3503