Rólunk

StreamOn - Streaming, Recording, Video Editing! A ’média streaming’ egy szinkron valós idejű adatfolyam, tömörített multimédiás információ szélessávú internetkapcsolat révén történő kézbesítésére, ezáltal a legegyszerűbb mód egy esemény élő közvetítésére.

A StreamOn csapata egy olyan broadcasting szolgáltatást kínál, amely a szélessávú internet adta lehetőségeken alapul. Csapatunk 2014 januárja óta fejleszti szolgáltatását. Mára garantálni tudunk egy komplett, technikailag kifinomult online közvetítést ügyfeleink számára a Ustream csatornáin keresztül valamint közvetlenül a Facebookra, Youtube-ra, Chew.tv-re illetve több egyéb platformra egyaránt. A kezdetektől eredményes partneri viszonyt alakítottunk ki a Ustream-mel, így garantálva a folyamatos fejlődést és az egyre jobb minőségű és szélesebb körű szolgáltatást.

Az elmúlt három évben mindig jelen voltunk a ’Szigetes’ fesztiválokon, többször közvetítettük már a Sziget Fesztivál Colosseum nevű helyszínének programját, emellett a Balaton Sound-on, a Volton és a B My Lake fesztiválokon is dolgoztunk az elmúlt években. 2015-ben közvetítettünk a Művészetek Völgyéből is. Természetesen a nyári időszak fesztivál dömpingjén kívül is egyre több helyen vagyunk jelen, rengeteg klubesten, rengeteg rendezvényszervezővel dolgoztunk együtt. Emellett, sok egyéb kulturális és művészeti eseményén is megjelentünk, egyebek mellett a Slam Poetry egyéni és csoportos bajnokság eseményeit is mi közvetítjük. Az idei év során együttműködést kötöttünk a GoPro magyarországi képviseletével, ami biztos technikai hátteret biztosít számunkra a kicsi, könnyen elhelyezhető kamerák tekintetében, amelyekkel egyedi, érdekes nézőpontokból is könnyedén tudunk képet prezentálni. Emellett szintén az idei évtől csapatunk készíti a nemzetközi vonatkozású rts.fm magyarországi adásainak közvetítését és rögzítését. Heti rendszerességgel vannak közvetítéseink a Vinyl&Wood-ból, rögzítjük a Budapest in the Dark rendezvényeket, és együtt dolgozunk a The Debut, valamint a Technokunst és az After Dark csapatával is. Együttműködést kötöttünk Budapest legújabb klubjával a Teremmel, a város egyik legjobb szórakozóhelyeként számon tartott Cinema Hall-al, valamint az Aether klubbal, így az ő eseményeik is nálunk lesznek láthatók a jövőben.

Szolgáltatásaink rendkívül sokrétűek, hisz az élő közvetítések mellett a videó rögzítést, a rögzített anyagok vágását, logózását és egyéb utómunkálatait, vagy épp a rögzített videó anyagok későbbi streamelését is képesek vagyunk magas minőségben prezentálni az alap egykamerás konfigurációtól, a 4-6 kamerás felállásig.