tINI és ISAbella kerül holnap a középpontunkba!

tINI és ISAbella kerül holnap a középpontunkba!

Szombaton stream a Telekom Electronic Beats Festival hajós programjáról!

Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2018 programjaként szeptember 15-én, szombaton kihajózik az első Telekom Electronic Beats DJ BOAT. A hajóra a Jászai Mari tér 1-es számú kikötőjében lehet felszállni 12:00 órától. 13:00-kor a vitorlát bont a Visegrád, és egészen addig, amíg 17:00-kor a Lánchídnál kiköt nem lesz lehetőség ki- és beszállni.

Kevés jobb dolog történhetett a technóval és a housezal az elmúlt években, mint a nők előretörése a stúdiókban és a DJ-pultok mögött. Ennek a folyamatnak egyik élő szobra a müncheni tINI, akinek mindössze pár év kellett ahhoz, hogy az első szárnypróbálgatásoktól eljusson odáig, hogy Loco Dice berántsa a Desolat családjába, aminek ma már teljes értékű tagja. A szőke fürtök tulaja azóta már komoly rezidenciákat gyűjtött be magának Ibizán (Ushuaia), a londoni Fuse bulikon, az olasz Cocoricón, és még a techno-nehéztüzér Marco Carola hivatalos turnépartnerévé is vált. A spanyol ISAbellával kiegészülve lendíti be a mélyről feltörő tech-rollereket.

További információ a fesztivál programjairól: Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2018

Az eseményt a StremON csapatunkkal bővöljük tökéletesen éterire, így kövessétek figyelemmel az Electronic Beats közösségi oldalát, hogy otthonról is beletudjatok nézni és hallgatni a hajós buliba!;)

Addig is legyen itt két tINI szett, az egyik tengerpartról, a másik a nyílt tengerről, amit szombaton a Duna helyettesít majd!