Nina Kraviz vezetésével megérkezett az idei BÓNUSZ első 5 fellépője

Nina Kraviz vezetésével megérkezett az idei BÓNUSZ első 5 fellépője

Messze van még december 8., de jó tudni már most, hogy ők ott lesznek!

A BÓNUSZ Magyarország és Közép-Európa legnagyobb egy napos téli fesztiválja, melynek programjában minden techno szerető egyén megtalálja a számára optimális fellépőt. Így van ez minden évben és már most tudhatjuk, hogy idén sem lesz másképp.

 

A december 8-ra időzített BÓNUSZ első neveit már hetek óta sokan várták, majd június 14-én végre lehullott a lepel. Első körben 5 nevet kaptunk, nem is akár milyen részletekkel.

 

Kezdve a sort ott, hogy jön a detroiti techno legenda, Robert Hood. Jön a drum and bass DJ-ből techno DJ-vé avanzsáló Dax J. Jön a nagy múltú techno páros, a Slam. Jön Lewis Fautzi, aki a legutóbbi HYPERSPACE alkalmával bizonyította zenei tudását.

 

És, jön az a nő, aki az elmúlt pár évben feje tetejére fordította a techno világát és olyan savas áramlatokkal látta el a tánctereket, melyek úbóli reneszánszukat élik, nagyrészt neki is köszönhetően. 

 

Tehát, az ötödik név Nina Kraviz, akinek nagyjából annyian örültek, mint a másik 4 névnek. Nem mintha a többiek kevesebbre lennének képesek, de az ő szettje alatt biztos, hogy csurig lesz az aréna. 

 

Mint, ahogy az 2016-ban az EXIT-en is volt: