Nina Kraviz, DJ Rush, Hot X és Denes Toth is ott lesz az idei Summer of Love open air fesztiválon

Nina Kraviz, DJ Rush, Hot X és Denes Toth is ott lesz az idei Summer of Love open air fesztiválon

Az osztrák szomszédok két napos szabadtéri fesztiválon látják vendégül a techno nemzetközi és regionális arcait.

Július 13-án és 14-én kerül megrendezésre Bécs külterületén a Summer of Love fesztivál, melyet a Traktorfabrik néven futó, ipari hangulatú kulturális intézmény előtti beton placcon terítenek a lábunk alá, fényes nappal.

 

 

A program teljes terjedelmében pénteki napon a goa és psytrance rajongóinak kedvez, majd szombaton már a techno és tech-house veszi birtokba a nappali atmoszférát, bele vonva a naplementét és az éjszaka első óráit, egészen 22 óráig bezárólag.

 

 

A techno napon kétség kívül a szcéna egyik legkülönlegesebb fellépője, Nina Kraviz a húzónév, de DJ Rush a maga kultikumával is szép és főként iramos reményeket vetít elénk. Ehhez a kettőshöz kapcsolódik a hazai techno egyik kulcsfigurája, Hot X személyében, és a szlovákiai magyarként ismert Denes Toth is, mely nevekkel kellően vonzó programra, egy igazán kellemes szombat eltöltésére inspirál bennünket a Summer of Love.

Természetesen a jéghegy csúcsa alatt is van még izgalom, hiszen a lineup-ban ott van az angol Blawan, vagy a Drumcode kiadó égisze alatt futó Reset Robot, de az osztrák szcéna ismert fellépői sem maradnak le, olyanokkal az élen, mint Philipp Straub, vagy Sutter Cane.

 

 

Az első goa napon pedig olyanok szerepelnek a listában, mint Captain Hook, Ritmo, G.M.S, Mayaxperience, vagy Gipsy Soul.

A psy nap eseménye itt, a techno szombaté itt, de egy kollektív esemény itt is található, melyekre külön-külön, de egyesítve is válthatunk jegyet.

 

A két napos day time open air fesztiválra a szintén Bécsben található Grelle Forelle klubba szervezett after party teszi fel a koronát, amire a szombati lineup-ból Hot X mellett Reset Robot és Philipp Straub is betér még folytatni a nappali lendületet.

Így lesz teljes az idei Summer of Love, amiért érdemes Bécset célba venni július 13-14-én!

További információért látogass el a Summer of Love közösségi oldalára.