Kiemelt

Mesteri négyessel karneválozik idén a Debut!

Mesteri négyessel karneválozik idén a Debut!

Csak egy elektronikus zenei karnevált ismerünk hazánkban, ami idén sem marad el. Jön a nagy The Debut Carneval!

Már több éves hagyomány a The Debut repertoárjában, hogy minden évben, farsang táján megtartják a sajátos télűző eseményüket, a megszokott elektronikus zenei minőség függvényében.

A The Debut Carneval előző évben is nagyot robbant, Hector & wAFF együttes erővel űzte el a hideget, de a Debut idén még nagyobb felhozatallal örvendezteti meg a közönséget. Egyenesen mesteri négyes vendég szetteket kapunk, ami a következő módon tevődik össze:

- A svájci Mendo többször járt már a csapat eseményein, akár naplementés szettet, akár éjszakai tánctér hevítést okozva. Szinte olyan jó kapcsolat fűzi a Debuthöz, hogy vendég rezidensnek is bátran mondhatjuk, aki minden alkalommal kiváló hangulatot teremt.

- A spanyoloktól érkező Los Suruba páros tavaly június 10-én mutatkozott be a hazai közönség előtt, atom szettet pakolva a 10. Cinematiné nappali terepén. Most újból visszatérnek, hogy éjszaka is bizonyítsanak!

- És a bohókás, kreatív humorú Butch, aki bár német, de bátran gondolhatnánk róla, hogy karibi térségből érkezik és táplálkozik. Ez alkalommal viszont az lesz a fontos és mérvadó, hogy először lép fel a Debut csapat színeiben!

Ezzel a három szettes, mesteri négyes felállással kerül idén megrendezésre az ország egyetlen elektronikus zenei karneválja, ahol a vendégek mellett Andras Garay és Jaffa Surfa is forgat egyet a tánctér lendületén.

Télűzéshez megfelelően forró hangulat ígérkezik, melyre maszkot húzni, beöltözni ér!

Event CHECK: https://www.facebook.com/events/145893702776601/

Elővételes jegyek: https://oneticket.hu/the-debut-carneval-with-butch-los-suruba-mendo-1299