Legendák kontra újhullámosok - Különösen erős és izgalmas lesz a SONUS idei programja

Legendák kontra újhullámosok - Különösen erős és izgalmas lesz a SONUS idei programja

A híres Time Warp öt napos tengerparti kiadása, a SONUS hetedik alkalommal szerveződik meg 2019. Augusztus 18 és 22 között olyan legendás ikonok társaságában, mint Ben Klock, Derrick May, Richie Hawtin, Sven Vath, Solomun vagy Stephan Bodzin.
A horvátországi eseményre eddig soha nem látott gyorsasággal fogynak a jegyek!

A hedonista SONUS fesztivál idén harmadszorra is elnyerte ’Horvátország legjobb fesztiválja’ címet az Ambassador Awards szavazásán. A SONUS egy 5 nappalon és éjszakán át tartó eseménydömping, melynek három világszínvonalú szabadtéri klub szolgál helyszínül a horvátok híres partikomplexumában, a Zrce strandon. A szervezők garantáltan az e-zenei színtér elsőszámú előadóit biztosítják és máig verhetetlen koncepcióval állítják össze a napi programokat. A 2019-es line up ismét az elektronikus zenetörténeti lexikon nagybetűs ikonjait vonultatja fel, akik mellé felsorakoztak a jelenkori techno aktuális sztárjai, valamint a house/tech house és az úgynevezett melodic techno/house piacvezető delegációja.

A tavalyi kifogástalan debütáló szettje után másodszor is visszatér Amelie Lens, Belgium nagysikerű techno DJ/producere. Lenske olyan legendákhoz csatlakozhat, mint a szcéna oszlopos úttörői, Richie Hawtin és Sven Vath. A másik belga üdvöske, Charlotte de Witte ismét megmutatja, hogyan kell fiatalon, frissen, lendületesen kiállni a nagyok közé a színpadra. A Dystopian feje, Rødhåd ezúttal is a védjegyévé vált viharos technot fogja prezentálni, a Berghain közönségkedvencek, Chris Liebing, Len Faki és az innovátor, Dax J mellett. A Klockworks alapítója, Ben Klock első alkalommal szállítja le az általa definiált ütőképes stílusú techno játékát.

A Minimal house is teljeskörű ellátást biztosít a SONUS 2019-es kiadásán, többek között Sonja Moonear és a párizsi Apollonia együttes támogatásával. A fesztivál személyes jóbarátja, Ricardo Villalobos is egyedülálló szettel érkezik, ahogyan kiadótársa és a Perlon főnöke, Zip is.

Az angol Bicep duó debütáló dj szettje alatt egy melodikus élményben való teljes átszellemülés vár mindazokra, akik a mélyre merülés tapasztalatával egészítenék ki személyes zenei gyűjteményüket. A sikeres ibizai szezont követően az Afterlife vezetői, a Tale of Us szakértelmükkel megpecsételt szelekcióval térnek vissza csakúgy, mint a Mosaic irányítója, Maceo Plex, a Desolat feje, Loco Dice és a fesztivál régi barátja, Solomun is. Seth Troxler 2019-ben is jelenlétével fokozza a hangulatot, ahogyan Jamie Jones és a Paradise törzsvendégei, Richy Ahmed és Patrick Topping teszik.

Dj Koze a 21. század egyik legizgalmasabb house producere a szokatlanul válogatott mintákkal és legkiválóbb hang kollázsokkal biztosan mély érzelmi ráhatással lesz a fesztivál történéseire. Az ANTS frontembere, Andrea Oliva, az Adriatique duó és a Diynamic-os Magdalena is visszaigazolta már a részvételt, de Marco Carola sem egyedül érkezik. Olasz honfitársai Joseph Capriati és Luigi Madonna házhoz hozzák az olasz house és techno legjobb válogatásait.

A tavalyi év egyik legvarázslatosabb előadását prezentálta Stephan Bodzin, a globális techno szcéna évek óta hatalmas befolyással bíró figurája, aki az egész táncparkettet képes megvezetni hipnotikus live produkciójával. Egyértelmű, hogy idén is szívesen látjuk viszont!

A SONUS exkluzív vendége pedig nem más, mint Derrick May, a techno egyik alapító atyja! Az 1980-as években Detroit sötét klubjaiban keltették életre társaival ezt a műfajt, most pedig izgatottan várjuk, hogy elkápráztasson minket lélekből fakadó ritmusával és dallamaival!

A nyár egyik legígéretesebb fesztiváljára rohamosan fogynak a bérletek, jelenleg az utolsó fázisban tart a jegyértékesítés.  https://www.sonus-festival.com/tickets
A rendezvény napijeggyel is látogatható, melyet csak a helyszínen lehet megváltani, online vásárlásra nincs lehetőség.

További információkért látogass el a SONUS weboldalára vagy csatlakozz a hivatalos magyar Facebook csoporthoz!

Website: https://www.sonus-festival.com/
Facebook official: https://www.facebook.com/sonusfestival/
Sonus Festival Group Hungary https://www.facebook.com/groups/221126198253997/about/