Kihirdették a 25 éves Sonar első 50 fellépőjét

Kihirdették a 25 éves Sonar első 50 fellépőjét

Az idén negyedévszázados fesztivál június 14-én nyitja meg kapuit Barcelonában, az esemény idén is két részre lesz osztva: Sónar by Day és Sónar by Night. A szervezők idén is rengeteg zenei csemegével készülnek. Különleges koncertet fog adni Thom Yorke, a Radiohead frontembere. Napjaink egyik legjelentősebb zenésze Nigel Godrich élő mixe segítségével idézi fel munkásságának legfőbb állomásait, Tarik Barri pedig különleges vizuálshow-val támogatja a produkciót.

Spanyolország kedvenc előadói közül öt is új live show-val jelentkezik. RosalíaNiño de ElcheIsrael GalvánRefree nevét talán nem ismerjük annyian, annál inkább viszont a hispán e-zenei vonal két jelentős képviselőjét: Henry Saiz és Oscar Mulero szintén vadonatúj élő produkcióval kápráztatják el a hazai közönséget.

Egyik kedvenc franciánk ezúttal Laurent plays Garnier néven fog fellépni, ami azt jelenti, hogy a monsieur csak a saját zenéiből válogat. Diplo nevét olvasva nem kell megijedni, az EDM-sztár elég otthonosan mozog mélyebb zenei területeken is. A Diplo presents elnevezésű produkció során kedvenc afrikai DJ-it, Distruction Boyz (South Africa), Mr Eazi (Nigéria) és Kampire (Uganda) fogja bemutatni.

A Resident Advisor és a Sonar Lab közös színpadán Lanark ArtefaxOcto OctaErrorsmithFatima Al QadiriMotor City Drum Ensemble & Jeremy UndergroundBen Klock & Dj Nobu, és JASSS fog zenélni.

A Sónar by Night további fellépői között köszönthetjük Modeselektor dj setA-TrakBenjamin DamageCharlotte de Witte, Bonobo és Agoria nevét, csak, hogy néhányat megemlítsünk. DJ Harvey és John Talabot pedig 6 órát fognak zenélni! RIchie Hawtin itt is előadja CLOSE produkcióját. Helena Hauff electro-szettjére pedig ismételten szeretnénk felhívni mindenki figyelmét.

Megkezdődött a jegyértékesítés is. Mindenféle sima és kombinált jegyet és bérletet lehet kapni, bővebb infót ITT találtok.