Kiemelt

Karácsonyi vásár helyett: techno parti az Alpokban

Karácsonyi vásár helyett: techno parti az Alpokban

Az idilli Saalbach (Ausztria, Salzburg tartomány) néhány napra ismét fesztivál köntösbe öltözik. Az idén 24. alkalommal megrendezendő Rave on Snow a téli időszak legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja Ausztriában. S, hogy miért különleges a rendezvény? Vegyük sorjába.

Dayparty 2000 méter magasan
Kétségtelen a fesztivál fénypontja a több, mint 2000 méter magas Schattberg hegycsúcson a szombati dayparty. Ezt a helyszínt kizárólag kabinos felvonóval érhetjük el. A kellemes szettek mellett fantasztikus panoráma vár ránk.

Open air parti Saalbach városka főterén
Techno és forralt bor, nem mindennapi, de ennél a helyszínnél kötelező kombináció. A partik délután indulnak és többnyire este kilenc-tíz körül véget érnek ezen a helyszínen.

Klubestek Saalbach sétálóutcáján
Az esti partikat az üdülőhely szórakozóhelyein keressük, összesen öt klubban szórakozhatunk, de érdemes megnézni a mélygarázst is, ami a fesztivál idejére parti helyszínné alakul.

After és dayparty egy hagyományos osztrák hüttében
Méghozzá 1200 méteren a Hinterhag Almban, ami néhány éve színesíti a fesztivált, klasszikus fahütte remek zenékkel és nagyszerű hangulattal.

Centercourt avagy tenisz helyett Sven Väth
A Centrcourt „civilben” teniszcsarnok, a Rave on Snow ideje alatt a fesztivál legnagyobb fedett parti arénája, ahol többek közt Sven Väth is fellép.

Az idei fellépők a teljesség igénye nélkül: Boris Brejcha, Martin Buttrich, Sven Väth, Ben Klock, Extrawelt Live, Felix Kröcher, Reboot, Matthias Kaden, Adana Twins és még sokan mások.

Az alpesi őrület csütörtökön veszi kezdetét és egészen a vasárnap délig tart.
Dátum: december 14-17. Jegyeket a www.raveonsnow.com oldalon vásárolhattok.
Esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/RaveOnSnowSaalbach/