Jöhet egy naplementés péntek délután az After Dark csapattal a Kopaszi gát hátán!?

Jöhet egy naplementés péntek délután az After Dark csapattal a Kopaszi gát hátán!?

A péntek délutánoknál egyébként sincs jobb, úgyhogy péntekre fel!

 

Azt, hogy pontosan hol kezdődött az After Dark csapat története, most hirtelen nem tudjuk, de az biztos, hogy Before Dark esemény sorozatuk már összességében tömegeket mozgatott naplementés panorámákba, megfelelő house és 4/4 ütemek aláfestésével, melyek egyértelműen a nap eltűntével sem álltak le azonnal.

 

Mi is közvetítettük már őket néhányszor, ami mindig munkán túli élmény volt, mint például legutóbb, május végén, a 2018-as nyári szezon indításán. Ide kattintva találtok majd 4 órányi anyagot, de most evezzünk is tovább!

 

Mert június 29-én, pénteken ismét ingyenes eseményükre invitálnak, ahol nagy szerepet játszik majd a naplemente és a zene mellett a Kopaszi gát Duna parti látványa, a kellemes környezet és jelen esetben James Grow, Bribón, Botek, Disease Of Your Mind és X játéka!

 

A találka helyszíne a Le Bistro, ahol az esővel számolni szabad, de fedés akad és amúgy is, ilyen kezdeményezésre kizárt, hogy lesújtanának az égiek. Tehát, igazából inkább a napszemüveg ne maradjon otthon, mert a naplemente igazi élvezetéhez egy bizonyos szintig elengedhetetlen!

 

A program 18-tól indul, egészen hajnal 1 óráig, így tökéletes levezetése hétnek, felvezetése a hétvégének, aminek egy szeletét a StreamON is élőben közvetíti majd!