Jay Lumen Top 3-as dala nagyot szólt USA turnéján, de a legendás FABRIK falai között is.

Jay Lumen Top 3-as dala nagyot szólt USA turnéján, de a legendás FABRIK falai között is.

Jay Lumen legújabb, “Inside” trackje immár 2 hónapja szerepel a Beatport legjobb 3, azaz Top 3 Techno szerzeménye között. Nem csoda hát, hogy a dal felcsendült Jay Egyesült államok béli turnéján is, ahol játszott a méltán világhírű Exchange klubban Los Angelesben. a Heart falai között Miamiban, de a Spin pultjában is megtáncoltatta a közönséget San Diegoban. Majd szinte pihenés nélkül indult is Madridba, hogy a legendás FABRIK közönségét is elvarázsolja új dalát is bemutatva.

Jay Lumen az az ember, aki folyamatos mozgásban van, hiszen turnézik a világ körül, ám emellett producerként is képes termékeny és sikeres maradni. Ez a kettő manapság ritkán jár együtt, hiszen bármekkora merítéssel is dolgozunk a nemzetközi szcénát tekintve sem tudunk egy maréknyi előadónál többet mondani, aki erre képes lenne jelenleg.

Jay legújabb “Inside” dala gyakorlatilag felrobbantotta a toplistákat, hiszen például a Beatport Techno chartján immár a második hónapot tapossuk, melyben a legjobb 3 dal között szerepel, ami komoly fegyvertény. A kislemez, mely egyébként Jay saját, Footwork kiadójának gondozásában jelent meg, mind a közönség, mind a DJ kollégák egyöntetű elismerését is kiváltotta és ez az Ő számára sokkal fontosabb a listás helyezéseknél. A kiadvány vinyl formátumban is hamarosan elérhető lesz a boltok polcain, ahogy ez már Jay Lumen release-ei esetében általában jellemző.

Ilyen visszhangok után nem is csoda, hogy Jay turnéinak állomásain rendszeresen felcsendül az “Inside”, legyen a világ bármely pontján.

Így történt ez legutóbbi USA turnéján is, mely ezúttal három várost érintett.
Ismét játszott Miami gyöngyszemében, a Heartban, majd San Diego városát meglátogatva – stílszerűen – a Spin klubban pörgetett. Végül, de nem utolsósorban újra beállhatott a legendás Exchange lemezjátszói mögé Los Angelesben. Fellépése mindhárom helyszínen sikerre tartott számot és Jay nem is okozott csalódást, olyannyira, hogy természetesen mindhárom klub visszavárja őt, hogy ismét felrobbantsa a táncparketteket. A Heartban máris tudható, hogy áprilisban immár sokadszor találkozhat vele a közönség.

Jay Lumen persze nem sokat pihent ezután sem, hiszen szinte azonnal repült is tovább Madridba, hogy a méltán legendává vált FABRIK közönségét is lenyűgözze szettjével.
Hazánk Techno “nagykövete” – ahogy sokan aposztrofálják a FABRIKban sem először játszik. Ezúttal a CODE Techno rendezvénysorozatának 14 éves születésnapi buliján lépett fel, ahol mellette olyan nevek álltak a pultok mögé, mint Len Faki, Ben Sims, Oscar Mulero, Sam Paganini, Marco Bailey, Monika Kruse, vagy épp Charlotte De Witte, csak hogy néhány nevet említsünk.

A szervezők Jay-el is emelni akarták az est fényét olyannyira, hogy a FABRIK Satelite Area névre hallgató színpadának főidejében játszhatott.

Így szólt az “Inside” a FABRIKban:

Jay az alábbi szavakkal kommentálta új kislemezének és turnéjának sikereit:

“Először is mindenkinek köszönöm, a fantasztikus visszajelzéseket, melyeket mind a kiadóm, mind az új kislemezem tekintetében kapok. Óriási öröm, hogy az aktuális érzéseimet megosztva kapcsolatot teremthetek a zeném által az emberek között. Természetesen annak is örülök, hogy a legjobb három Techno dal között szerepelhet az “Inside” a Beatport eladási listáján, hiszen ez is egy visszajelzés arról, hogy mennyien szeretik a dalt. Bár szerencsére sokadszorra van szerencsém a Top10-be kerülni, mégis mindig olyan örömmel tölt el, mintha először tapasztalnám meg az érzést.
Az pedig nyilvánvaló, hogy a szettjeim fontos részét képezi egy-egy új dalom, bármerre is járjak a világban. Fantasztikus látni, hogy népcsoporttól, országtól, vallási hovatartozástól függetlenül, ugyanúgy pozitív visszajelzéseket kapok a szettjeimre és például erre a dalra is. Nem volt ez máshogy az amerikai turném esetében sem és a FABRIKos bulim alkalmával szintén. Nagyon jól éreztem magam, mind a 4 helyszínen és ezúton köszönöm mind a közönségnek, mind a szervezőknek, akik megtiszteltek a bizalmukkal és meghívtak.”

Jay Lumen tehát mind DJként, mint producerként egyaránt nagy fordulatszámon pörög, nem csoda, hogy nehéz Őt követnünk.

Magyarországon legközelebb december 22-én a Konnekt karácsonyi buliján a Base klubban és december 25-én az The Etiket Xmas Edition rendezvényén a győri Vertigoban találkozhatunk vele.