Így teljes az EXIT idei Dance Arena 'allstars' programja

Így teljes az EXIT idei Dance Arena 'allstars' programja

Minden eddigit felülmúl majd az idei techno-house felhozatal!

Az EXIT Festival az elmúlt években csúcsra járatta önmagát, azon belül is MTS Dance Arena heylszínét, mely bátran mondható az elektronikus zenei fesztiválok világszínvonalon emlegetett egyik legjobb színterének.

A 18. században épített péterváradi erődbe betóduló zenei felhozatal egyébként is kellően impozáns, de a Dance Arena helyszín katlanszerű tere olyan atmoszférával rendelkezik, ami nem csak a közönséget, de a fellépőket is ámulatba ejti. Ez a megváltozott tudatállapot aztán olyan falakat dőlt le, mely mögül olyan erők szabadulnak fel, amik pozitív élményként hálózzák be az erőd falait, sok ezer embernek felejthetetlen pillanatokat okozva.

Ez történt tavaly Nina Kraviz kisasszonnyal és közönségével is, amikor a kora reggeli napsütésben nyílt ki pandóra szelencéje, melyen keresztül óriási savas ütemek száguldottak ki:

Ez a különös tér idén sem marad csendben július 12-16. között, ahova már eddig is érkeztek szépen a nevek - köztük van Nina Kraviz is! - , de most már megtudjuk mutatni az idei végleges felhozatalt, ahol az eddig ismert fellépők mellé még olyanok csatlakoztak, mint Joseph Capriati, Kölsch, Guy Gerber, Dana Ruh, vagy Marko Nastic

Zárójelben megjegyeznénk, hogy a Dance Arena eseménynél még most is ott szerepel a "more to come soon" mondat, úgyhogy, ha lesz még plusz név, akkor azt mindenképp leközöljük, addig is nézzük, miből élünk idén az EXIT legjobb színpada előtt: