HYPERSPACE 2019

HYPERSPACE 2019

1996-óta, immár 23. éve kerül megrendezésre Magyarország ikonikus techno rendezvénye, a HYPERSPACE, amelynek idén is a budapesti HUNGEXPO biztosítja a helyszínt.

 2019. április 13-án, az elmúlt évekhez hasonlóan két arénába invitálja a techno valódi fanatikusait a fesztivál, akik ezúttal is a Magyarországon máshol nem látható, különlegesen a technora programozott fénytechnika és professzionális Martin Audio W8L hangrendszeren élvezhetik a kortárs techno legnagyobbjait.

Ennek megfelelően: mind a legfrissebb arcok, mind pedig a techno régóta álló csillagai egyaránt érkeznek 2019 első félévének egyetlen jelentős hazai techno rendezvényére.
Itt lesz a techno legenda CHRIS LIEBING. A Drumcode kiadónál nemrég megjelent új albumának, a “Transmission”-nek lemezbemutatójával érkezik JULIAN JEWEIL. Velünk tart a legendás Soma Records-t alapító SLAM dj páros. Ezúttal Live show-val lép fel az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb djane-je: REBEKAH. Szintén live show-val érkezik a modular szintetetizator zseni COLIN BENDERS. A HYPERSPACE line-up-ját erősíti még a nemzetköti techno életbe üstökösként berobbant új generációs francia djane ANETHA, továbbá itt lesz még FLUG, valamint napjaink pszichedelikus techno vonalának egyik legfissebb formációja a BOSTON 168 (Live) és az olaszok egyik legígéretesebb fiatal tehetsége MATTIA TRANI is. A fesztiválon hallható lesz a hazai techno élvonal, a DEADCODE PRODUCTION és a HYPERSPACE alapítója HOT X, továbbá SIKZTAH, SANFRANCISCOBEAT, MATEO & SPIRIT, illetve GABOR KRAFT.

Online jegyek, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos minden információ megtalálható a fesztivál hivatalos weblapján: www.hyperspace.co.hu

Valódi techno, valódi techno arcoknak!

Elővételi jegy január 31-ig (csak 22 óráig érvényesíthető) 5990 HUF - SOLD OUT! / ELFOGYOTT!
Elővételi jegy február 15-ig (csak 22 óráig érvényesíthető) 6990 HUF - SOLD OUT! / ELFOGYOTT!
Elővételi jegy február 15-ig 7990 HUF - SOLD OUT! / ELFOGYOTT!
Elővételi jegy április 13-ig (csak 22 óráig érvényesíthető) 7990 HUF
Elővételi jegy április 12-ig 8990 HUF
Helyszíni jegy és Elővételi jegy április 13-án 10990 HUF
Csoportos elővételi jegy (minimum 5 fő lány) 65000 HUF -
Fontos: a csoportos jegyet belépéskor külön-külön is fel lehet majd használni, vagyis nem szükséges az egész csapatnak egyszerre érkezni! Emellett teljes értékű jegynek számít, tehát nem vonatkozik rá időkorlát!

VIP jegy március 31-ig 11000 HUF - SOLD OUT! / ELFOGYOTT!
VIP jegy április 1-től 15000 HUF
VIP jegy tartalmazza:
- soron kívüli bejutás a VIP beléptetésnél
- külön italpult
- kényelmes fotelek
- külön mellékhelységek
- jó rálátás a színpadra
- belépés mind a 2 VIP helyszínre
(a jegy nem tartalmaz asztal és helyfoglalást!)

Az akvárium Jegypénztárban kapható elővételi jegy jelenleg 8990 HUF, a VIP jegy pedig 15000 HUF
(készpénz, bankkártya, OTP, MKB és K&H SZÉP kártyás fizetési lehetőség)

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket
(Bankkártya, Banki átutalás, OTP SZÉP kártyás fizetési lehetőség)