HYPERSPACE 2018

HYPERSPACE 2018

2018-ban április 21-én kerül megrendezésre Magyarország kultikus techno rendezvénye a HYPERSPACE. Az idei első félévének legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja idén is a HUNGEXPO területén lesz megtalálható, ahol két arénában képviselteti magát a techno széles spectruma a megszokott csúcskategóriás fény és hangtechnikával kiegészülve.

Olyan techno legendák tartanak velünk, mint a brit producer és dj-ikon DAVE CLARKE, valamint a madridi OSCAR MULERO.
Csatlakozott több közönségkedvenc: a francia JULIAN JEWEIL, a német KLAUDIA GAWLAS, a portugál INDUSTRIALYZER és a drumcode kiadó legújabb üdvöskéje ENRICO SANGIULIANO is.

A sötétebb hangzás kedvelőinek örömére itt lesz a brit INIGO KENNEDY, a portugál LEWIS FAUTZI, a francia ELECTRIC RESCUE, valamint az amerikai DEVELOPER.

A hazai techno dj-k legjava is fellép:  a HYPERSPACE-eken elmaradhatatlan HOT X továbbá SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH és GABOR KRAFT 

Online jegyek, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos minden információ megtalálható rendezvény hivatalos weboldalán, a www.hyperspace.co.hu oldalon.

Találkozunk minden igazi TECHNO rajongóval április 21-én a HUNGEXPO-n, azon a HYPERSPACE-en, ami több mint 22 éve megalkuvás nélkül képviseli a minőségi TECHNO kultúrát Magyarországon!

 

Arena 01: DAVE CLARKE, JULIAN JEWEIL, ENRICO SANGIULIANO, KLAUDIA GAWLAS, INDUSTRIALYZER, HOT X, SANFRANCISCOBEAT, GABOR KRAFT

Arena 02:  OSCAR MULERO, INIGO KENNEDY, LEWIS FAUTZI, DEVELOPER, ELECTRIC RESCUE, SIKZTAH