Erős hétvégét adunk a képernyőkbe a Balaton Sound hétvégéjéről

Erős hétvégét adunk a képernyőkbe a Balaton Sound hétvégéjéről

Watergate, Defected, majd a Pacha rezidensei zárják a Sound legjobb elektronikus zenei színpadát!

Ma, július 6-án már a Balaton Sound harmadik napját adjuk távolból, élőben, hogy mindenki megtapasztalhassa zeneileg, hogy mi történik a fesztivál legújabb helyszínén, a Clubs On The Beach stage-en. 

Igazán színes felhozatalban volt eddig is részünk, ahol például a nyitónapon Charlotte de Witte 10 perc alatt vonzott szettjére teltházas tömeget, majd a Fuse színpadon Matrixxmann, Jay Clarke és végül Pierre is komoly szettet engedett közvetíteni. A csütörtöki napon aztán teljes francia hangulatot kaptunk, ahol például Molly játszott eszméletlen bő két órát, majd Jennifer Cardini és Herrmann is kitett magáért reggelig.

Most még három további ígéretes délután és éjszaka áll előttünk, amikor a következő programokat kapjuk:

Watergate péntek

A berlini klub rezidensei közül talán Butch a legismertebb hazánkban, de La Fleur, Matthias Meyer és Hyenah is teljes élvezetet biztosít majd a Soundon általunk vélt legjobb heylszínre látogatóknak. A Watergate-hez kapcsolódó cikkből elmélyedhetünk abban, hogy miért is lesz ez annyira jó, hogy még élőben is érdemes lesz követni, de itt egy impozáns szett is Butch-tól:

Defected szombat

A hétvége első teljes napján a Defected üti ki a szabad eget, olyanokkal, mint a maszkos Claptone, Sam Divine, vagy Riva Starr. Ráadásul Clapton biztos, hogy tömegeket vonz majd éjfélkor kezdődő szettjére. Jöjjön is tőle egy idei szereplés:

Pacha vasárnap

A Clubs On The Beach koronát végül a Pacha teszi majd fel, ahol Uner, John Jacobsen, 2Vilas, vagy Alex Kennon is arra készülhet, hogy méltó mód zárja majd ezt az eddig soha nem látott/hallott színpadot. Uner ráadásul a naplementés szettet vállalta, úgyhogy valahogy ehhez hasonlóan alakulhat majd a helyzet:

A közvetítések megszakítás nélkül mennek majd a Balaton Sound oldalán, mi pedig vágjuk a legjobb pillanatokat a felülmúlhatatlan szettek fölé! Tartsatok velünk;)