Electronic Beats x Alkotótábor nyári egyetem, otthonról is!

Electronic Beats x Alkotótábor nyári egyetem, otthonról is!

Élőben nem, de felvételről megtekinthető lesz a az alkotótábor legújabb programja.

Az Alkotótábor 15. találkozó új helyszínnel jelentkezik a Telekom Electronic Beats-el közös szervezésben. Az egész napos programban megismerkedhetünkk a hardware és szoftware alapú zenekészítéssel, beszélgetéseket hallgathatunk és aktívan részt vehetünk a szcéna meghatározó szereplőivel, oktatóvideót nézhetünk, új lemezekkel bővíthetjük a gyűjteményünket a lemez kirakodóvásárból, este pedig független művészfilmek ősbemutatóján vehetünk részt.

A két kerekasztal-beszélgetésen sok egyéb aktualitás mellett olyan témákról is szó lesz, mint például a fiatal magyar előadók fellépési lehetőségei, az elektronikus zene jelenléte a mai magyar köztudatban, a szponzoráció helyzete itthon, vagy hazánk elhelyezkedése Európa szakmai térképén a külföldi piaci szereplők szemével.

Részletes program:

14.00 Hogyan épül fel egy live act Ableton központtal. Bemutatja Gregus Márton (Grema)

15.00 Roland Workshop Krajczár Péterrel (New Level Empire) afriendlyhouse.hu támogatásával 
A következő eszközök bemutatása és/vagy kipróbálására lesz lehetőség: SE-02, TR8S, VT-03, TR-08, SH-01A, JUNO-DS61

16.00 Szünet

17.00 Beszélgetés a Magyar klubhelyzetről.
Meghívottak: Mijucin Marija (Apelago - Berlin) Tóth-Almási Dávid (Corvin Club), Tollner Máté (Akvárium Klub Official), Balogh Ádám - Tóth Gergely (AETHER), Szilágyi Norbert (Sikztah - Győr) Vácz Milán (LÄRM), Vajda Zsolt (e-cafe - Kaposvár) Moderátor: Turza Tamás

19.00 Beszélgetés a szcéna helyzetéről, jövőjéről és annak megoldásairól. 
Meghívottak: Laurine Frost (Nervmusic, Marionette), Zvezda Beta (Hairy), Kanizsai András (Secret Factory ( Official )) Ágoston Dániel (Dürer Kert) , Unger András (Telekom Electronic Beats
Moderátor: Turza Tamás

Az Alkotótábor programján ugyanakkor olyan fellépők szettjeire kapcsolódhatunk ki, mint például Paplo Bilívar, Artefakt, East and Dubs, Ishome, Newa, és egy végeláthatatlan sor hazai tehetség. 

A szetteket nem, de a délutáni workshop-ot és beszélgetéseket rögzítjük és valamivel később megtekinthetőek lesznek a Telekom Electronic Beats oldalán!