Egész hétre beköltözik a StreamON az A38 Orrteraszára

Egész hétre beköltözik a StreamON az A38 Orrteraszára

Mióta megérkezett a jó idő, azóta lendületesebben fut az A38 is a Duna felett, amit az idén 100%-osra járatott Orrterasz programoknak köszönhetünk. A Hajó szervezői az elmúlt években egyre több délutánt hoztak össze az elektronikus zene kedvelőinek, amit idén úgy teljesítenek tökéletesre, hogy már hétfőtől hétfőig, kivétel nélkül minden délutánon várnak bennünket valamilyen programmal, melyekre nem csak a közönséget, hanem előszeretettel a StreamON csapatot is meginvitálják.

Ennek a live közvetítésekre specializálódott csatornánk aktuális készítői mellett talán azok örülnek még jobban, akik adott délutánokon nem jutnak el a Hajóig, de szeretnének részben, legalább zeneileg jelen lenni.

Csapatunk az elmúlt hetekben már több mint egy tucatszor csatlakozott az internetre a Hajó fedélzetéről, melyek az A38 Night/Life és a Berdoom csatornáin nézhetők vissza. A rögzített szettek egyre több emberhez jutnak el és egyre többen csatlakoznak az élő közvetítésekhez, de egyértelműen mi magunk is annak örülünk a legjobban, ha személyesen is nagy létszámban találkozunk a LoadTheBoat, az Audiodiary, a Yo Yo Affair, a Fine Selection, a Friday, a Sunburst és a Sunday Session közönségével.

Annak viszont, aki bármi oknál fogva nem tud megjelenni, az a jó hírünk, hogy a heti 2-3 közvetítést június 12. és 17. között mi is maxra pörgetjük, hiszen keddtől vasárnapig a szombati nap kivételével minden nap élőben jelentkezünk az Orrteraszon zajló eseményekről, hogy távolról is élvezhető legyen a Hajó adta nyári zenei dömping.

 

A teljes programskálát itt találjátok meg:

Hétfő: 06/11 Mariposas ► LoadTheBoat Edition#06 ► A38 Orrterasz

Kedd: Audiodiary: Gelka @A38 Orrterasz

Szerda: Yo Yo Affair 07 w/Suhaid

CSütörtök: Bedroom ● Fine Selection#36 ● A38 orrterasz

Péntek: Friday at A38 - The Tetőterasz Edition 3

Szombat: Lick The Click! Sunburst #134

Vasárnap: DJ Palotai: Sunday Sessions /A38 Orrterasz/