Egész héten a Balaton Sound legújabb helyszínéről jelentkezünk, élőben!

Egész héten a Balaton Sound legújabb helyszínéről jelentkezünk, élőben!

Teljes programot küldünk az éterbe a Clubs On The Beach helyszínről

Július 4-én kezdetét veszi a 2018-as Balaton Sound, amiben az a legszebb, hogy idén is ott lehet a StreamON a közvetítő felületek között!

Ráadásul idén egy olyan helyszín közvetítésének jogát kaptuk meg, ami egy új helyszín a Zamárdi partjain megrendezett fesztiválon.

A Clubs On The Beach színpad közvetlenül a Balaton partján található, úgy a fesztivál területének kellős közepén, kellemes környezetben, extra vizuállal felszerelve, tágas tánctérrel, ahol ilyen naplemente hangulatban érnek véget a napok:

A program sem elhanyagolható, hiszen ez a helyszín több klub és klubesemény által fémjelzett lineup-ot hoz magával, így szerdán a brüsszeli Fuse, csütörtökön a párizsi Rex, pénteken a berlini Watergate, szombaton a londoni Defected és végül vasárnap az ibizai Pacha és fellépői kerülnek a középpontba.

A délután 14 órakor induló és hajnal 4-ig futó programokat nem csak a közvetlen tánctéren, hanem élőben a Balaton Sound oldalán is élvezhetjük, megállás nélkül!

Kapcsolódj a programra, mert megéri! Mutatjuk a teljes programtáblát:

A Clubs On The Beach mellett a Boat Party-kat is videózzuk, de ezek nem kerülnek élő adásba, viszont a későbbiekben lehetséges, hogy visszaköszön majd pár szett!;)