Csütörtöki house és koktéleső, még szép, hogy ez a Fine Selection

Csütörtöki house és koktéleső, még szép, hogy ez a Fine Selection

Ezen a héten a srácok két vendéget is hoznak, akik nem hagynak alább a ritmussal.

Hihetetlen, hogy már 42. felvonásához érkeznek a bedroomos srácok Fine Selection sorozatukkal. Szinte még tegnap volt, hogy belefogtak, hamarosan pedig már a félszázadik adást élhetjük meg. Igen, adás is ez, mivel már a kezdetek óta töretlenül hívják StreamON csapatunkat, hogy közvetítsük le azt, amit tavasztól őszig a Hajó Orrteraszán pakolgatnak. 

A streamek tehát általában szaladnak, ami írtó nagy fless, mert talán ez a kicsiny, parányi csapat az, akiknek a programjairól eddig a legtöbbször közvetítettünk. Hozzá is nőttek a szívünkhöz, így nem kérdés, hogy most is felvezetjük a csütörtöki heppönöngjüket.

Adunk most oda csütörtök délutánig egy-egy mixet a két vendégtől. SLP és MALLAK biztos oda teszi magát a Hajó ringatásához, de Electri Boutique is hozza majd a csapathoz méltó formát. Aztán közeledik az augusztus 16-i nagy 8 éves bedroom Birthday Rave, ami egyenlő lesz egy hajósüllyesztéssel, szóval arra ér most és bármelyik csöütörtökön bemelegíteni, akár jelenléttel, akár otthon, élőben a bedroom csatornájára kapcsolódva!;)

Jöhetnek a mixek?