Kiemelt

Bejelentették az ADE LIVE első fellépőit

Bejelentették az ADE LIVE első fellépőit

Kezdődhet a programvadászat az Amsterdam Dance Event-re, mely ezúttal 2017. Október 18 és 22. között kerül megrendezésre. Először is nézzük, milyen egyedi előadásokból válogathatunk az ADE LIVE keretein belül.


Az első teltházas széria után az ADE Live visszatér a Paradiso, Melkweg és Sugarfactory klubokba, hogy bemutassa a legjobb live performanszal előálló elektronikus zenészeket. A második évben további helyszínek csatlakoznak az ADE-hoz, hogy komoly helyeket biztosítsanak az előadásokhoz a világ legnagyobb klubfesztiválján. Az első körben bejelentett művészek között van Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair, Anna of the North, Phlake és Vessels.


Az ADE LIVE első kiadása bizonyította, hogy az elektronikus live act-ek a tánczenei szcéna izgalmas és növekvő részét képezik. A kalandos rajongók és szakemberek olyan tehetséges művészekre figyeltek fel, mint a RÜFUS, HVOB, SUUNS és a Jesssy Lanzy, akik az ADE egyik legfontosabb színterét építették fel. A koncepció marad idén is, csak még több ambícióval: több teremmel és még több művésszel folytatják a programsorozatot. Az új helyszínek között van az OZ, az Upstairs, a Melkweg is rendelkezésre bocsájtja legnagyobb termét, a Max-ot, illetve a Sugarfactory is kinyitja kapuit az első éjszakán. A Paradiso-nak tavaly csak a kis terme volt befoglalva, de idén az egész klubban lesznek előadások. Az újabb lehetőségek azt is mutatják, hogy az ADE LIVE megérdemli, hogy még nagyobb legyen és még több elismerést kapjanak ezek a zenészek. Fatima Yamaha, másnéven Bas Bron kultikus státuszt szerzett a ‘What’s A Girl To Do’ zenével és a közelmúltban visszatért ’Araya’ című EP- jével. Tőle egy darkos, romantikus electro-funk- ra számíthatunk. Fellép a Hercules & Love Affair akik stílusát nu-disco, house és egy csipetnyi techno-val jellemeznénk, de csatlakozott Cubicolor és a jazz electro-s Marian Hill is a programhoz.

Az ADE LIVE programja így épül fel:

Október 18. [PIAS] Nites:

Anna Of The North / Vessels / Témé Tan

Jegyek: Online € 14,05 + kezelési költség

Október 18.  Paradiso:

Fatima Yamaha / Palmbomen II / Dollkraut / Suzanne Kraft / Marie Davidson / Bruxas / Dazion

Jegyek: Elfogytak

Október 19.  Sugarfactory:

Chrome Sparks / Matias Aguayo & The Desdemonas / Doldrums

Jegyek:  Online €19,48 + kezelési költség. A jegy egyaránt érvényes a Melkweg-be aznap.

Október 19: Melkweg: 

Hercules & Love Affair / Red Axes 4 / Marian Hill / Cubicolor / Youngr / Phlake / Sinead Harnett / Harrison Brome / Elderbrook / Nambyar

Jegyek: Online €19,48 + kezelési költség. A jegy egyaránt érvényes aznap a Sugarfactory-ba is.

Az ADE LIVE támogatója a Performing Arts Fund NL. További információk: www.a-d-e.nl