Kiemelt

 Befutott a 2018-as Time Warp line up!

Befutott a 2018-as Time Warp line up!

Április 7-én kerül megrendezésre a világhírű Time Warp eredeti és hamisíthatatlan Mannheim-i kiadása. Ahogyan azt eddig is sejtettük, ezúttal is számos világsztár és ínyencség található az idei line up-ban.

Összesen 6 teremben lép fel többek között Sven Vath, Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Chris Liebing, Adam Beyer, Maceo Plex, Solomun csak, hogy a legnagyobbakat említsük, de a lista persze tovább folytatódik…

Emellé a rengeteg zseniális név mellé párosul a Time Warp brand elengedhetetlen kellékei, a lenyűgöző teremdesign, vizuál-, fény-show és a high-quality hangtechnika. Mindezek összessége által a rendezvény képes úgy magába szippantani, mint egy fekete lyuk. Elveszted az időérzéked, közel 20 órán át csak sodródsz az árral, minden léptedet egy-egy nagyszerű track kíséri, majd vasárnap délután 2-kor kiköp magából és csak sokkolódsz, hogy ez volt a Time Warp? :O

Ha Téged is érdekel a rendezvény, ideje minél hamarabb döntést hoznod! A Time Warp már évek óta teltházas. Jelenleg 69 Euro-ért vásárolhatjátok meg a 19 órára szóló jegyet, illetve 45 Euro-ért a reggel 5 órától érvényes Early Morning variációját. Mindezt megtehetitek online a Time Warp weboldalán, illetve személyesen Magyarországon Lőrinci László-nál. Elérhetősége: 0630-180-3503 vagy laszlo.lorinci@gmail.com.

További jó hír, hogy ismét indul partibusz is a rendezvényre Budapest-ről. Ezúttal egy sokkal komfortosabb utazásról van szó, mely több napos túrát foglal magába, opcionálisan városnézéssel, a rendezvény előtt és után szállással biztosítva.

Indulás: Április 6. Péntek, délelötti órákban, Budapestről
Visszaérkezés Budapestre: Április 9. Hétfő délután
A busz költsége: 25 000 Ft/fő
Szállás: 90 euro /fő /3 éjszaka

Buszinfo: Time Warp Hungary Bus 2018

Jelentkezés szintúgy Lőrinci László-nál a 0630-180-3503 telefonszámon,
illetve emailben laszlo.lorinci@gmail.com