Beat – Új filmsorozat készül a berlini technoszcénáról

Beat – Új filmsorozat készül a berlini technoszcénáról

A televíziózás piacát ma már olyan márkák uralják, mint a Netflix vagy az Amazon. Akik pedig jobbnál-jobb sorozatokkal örvendeztetnek meg minket. Az idei év egyik új szériája a “Beat” címet kapta és a berlini technoszcénába fog bepillantást nyújtani. Állítólag már az év végén megjelenik.

A hét részes sorozatot Marco Kreuzpaintner fogja rendezni. Ő jegyzi a Krabat című német filmet is. Tőle származik a “Beat” című filmsorozat ötlete is. ami nem meglepő módon egy drog-és szexfüggő fiatal klubtulajról fog szólni. Ezt a szerepet Jannis Niewöhner fogja játszani, aki a történet szerint besegít a rendőrségnek az orosz és arab klánok által elkövetett szervkereskedelem felgöngyölítésében. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az utolsó mondat eléggé letaglózott.

Amit még érdemes tudni az az, hogy több helyszínen is forgattak. Ilyen például a Kraftwerk, a KitKat vagy a Watergate. A Berliner Zeitung beszámolója szerint a soundtrack mellőz minden slágert és kőkemény Berghain-ban megszokott ipari technora számíthatunk. A német hírportálok és kommentelők eléggé szkeptikusan állnak a témához. Meglátjuk.