Április utolsó péntekén Loco Dice miatt kell mihamarabb eldobnunk a munkát!

Április utolsó péntekén Loco Dice miatt kell mihamarabb eldobnunk a munkát!

Kirobbanó hangulat, tüzes tánc! Ez lesz jellemző, amikor Loco Dice érkezik a következő Cinematinéra.

Vészesen közeledik a Cinematiné 5. születésnapja, de ezt megelőzően még előttünk van a nappali bulikról híres sorozat 14. felvonása április 27-én, pénteken, melyre egy olyan világsztár érkezik tüzes táncba borítani a RIO mediterrán táncterét, aki már a világ legnívósabb helyeit többször is megjárta.

Az Apollonia mesterhármas nappali szettjét követően Loco Dice áll a Cinematiné pultjába, hogy saját Desolat címkéjéhez, vagy a Cocoon, M_nus, Cadenza, Ovum kiadóknál megjelent zenei minőségéhez hűen alkalmazkodó táncot biztosítson a budapesti közönség számára.

Yassine Ben Achour Tunéziában született, de a német elektronikus zene minőségét szívta magába, olyannyira, hogy kiteljesedése által már bejárta az egész világot, magáévá téve olyan fontos helyeket, mint Ibiza, Berlin, Miami, London, vagy eseményeket, mint a Time Warp, Awakenings, Sonus, The BPM Festival.

Saját kiadója mellett az utóbbi időben saját ruhakollekciójára is nagy hangsúlyt fektet, miközben a BURN Residency programban mentorálja a friss tehetségeket.

Loco Dice pénteki érkezése jó ok arra, hogy mielőbb ledobjuk a hétköznapok terheit és mihamarabb csatlakozzunk a 16 órakor startoló Cinematinéra, ahol vele tart a szórakoztatásban James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix is.

Ráadásul ez a nappali esemény egészen a napfelkeltéig tart majd, hiszen ez alkalommal nem ér véget este a tánc, elmenetelhetünk egyhelyben a másnap reggelig. Egy biztos, ez tűzforró lesz!

Az eseményre itt csatlakozhatunk: https://www.facebook.com/events/203655077055563/
Jegyek még korlátozott számban kaphatók: https://oneticket.hu/cinematine-014-x-loco-dice-1523