Kiemelt

ADE News: Megérkezett a zenei előadók első hulláma

ADE News: Megérkezett a zenei előadók első hulláma

2017-ben rekordszámú, mintegy 2500 előadóművész lép fel több, mint 140 különböző helyen Amszterdamban és környékén.

Az Amsterdam Dance Event (ADE) a világ legnagyobb klubfesztiválja és az elektronikus zenei szcéna legfontosabb üzleti konferenciája bejelentette a 2017-es esemény művészeinek első válogatását. Köztük van Danny Tenaglia, Fatima Yamaha, Jeff Mills, Joris Voorn, Martin Garrix, Nicole Moudaber és Paul Oakenfold.

A Buma által kezdeményezett ADE az utóbbi években gyorsan növekedett; 2016-ban a rendezvény több, mint 2200 művészt és 550 konferencia előadót vonultatott fel, rekordszámú 140 helyszínen szerte a városban. Idén is új rekordot állítanak fel, ugyanis a rendezők ezúttal 2500 művészt várnak a huszonkettedik kiadásra. Az éjszakai program terjeszkedése mellett a szervezet a nappali és a kora esti események további bővítésére is összpontosít.

Korábbi közleményeiben az ADE bejelentette, hogy a Metropole Orchestra megnyitó koncertje és a többnapos ADE LIVE tehetségkutató visszatér majd az idei esti programba. Ezen kívül a zenei úttörő Gary Numan és a Trainspotting szerzője, Irvine Welsh is részt vesz a nappali eseményeken.

További információ: www.a-d-e.nl

Amsterdam Dance Event – 2017. Október 18-22.