A hétvégi CityMatinén nem csak angol kalóz, de még élő stream is lesz!

A hétvégi CityMatinén nem csak angol kalóz, de még élő stream is lesz!

Ez annyit tesz, hogy mi is elektronikus kalózkodunk szombaton a Margit-sziget északi csúcsán.

A hazai nappali bulik úttörői már a 7. évad 4. epizódjához érkeznek június 23-án, amikor a Margit-sziget északi csúcsát foglalhatjuk el ütemeikkel. Stílusukhoz hűen most is lesz téma, még pedig a kalózkodás, melyet nem csak a hazai vonal zenei strukturáltságával, hanem némi angol segítséggel is megfűszereznek.

A pirate spice boy Londonból érkezik és Bas Ibellini névre hallgat, aki kedvenc elfoglaltsága, a stúdiózás mellett bulikat is kerekít, ahova olyan neveket bookol, mint Seth Troxler, a The Martinez Brothers, vagy Guy Gerber.

Mondjuk ki, a zenei ízlése elég jó, mely That’s Right című trackjéből is jól köszön vissza:

Ezekért az ütemekért biztosan hálás lesz a CityMatiné közönsége, amit mi is igyekszünk megfűszerezni azzal, hogy a szervezők jóvoltából kora délutántól élőben is becsatlakozhatunk a nap kicsúcsosodásába.

Várhatóan délután 5 körül lökjük be a hang-látvány csodatükröt, ami a késői otthoni beforehoz tökéletes lehet, de még mindig jobban örülünk, ha minél több mindenkit közvetíthetünk le a szabad ég alól a nagy éterbe. Nagyjából 4 órát utaztatunk a távolba, utána viszont csak testjelenléttel lesz megtapasztalható a CityMatiné s07e04 - Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini buli. Gyertek!